• Taze
LAPASA Bayan termal iç çamaşır Üst, Polar Astarlı Uzun Kollu Mock Boyun Gömlek Hafif/Orta Ağırlık (Thermoflux L87 / L89)

LAPASA Bayan termal iç çamaşır Üst, Polar Astarlı Uzun Kollu Mock Boyun Gömlek Hafif/Orta Ağırlık (Thermoflux L87 / L89)

Buyers rating:
₺ 47.98

Malların

Hafif (160g / m2, %90 Polyester, %10 Spandeks); Orta Ağırlık(210g/m2, %86 Polyester, %14 Spandeks).Kapatmayı çekin. 【Sıcak POLAR】bu uzun kollu termal gömlek, soğuk hava mevsiminde hantal olmadan sizi sıcak ve rahat tutmak için polyester spandeks mikro polar kumaştan yapılmıştır. 【PÜRÜZSÜZ】 Pürüzsüz polyester yüzey ve hafif kumaş, açılıp kapanmayı kolaylaştırır ve diğer giysilerin altına katmanlamayı kolaylaştırırken, fırçalanmış astar yumuşak ve dokunuşa sıcaktır, bu da hassas ciltler için mükemmeldir. 【SAHTE BOYUN】Sahte boyun, katlama ve şekillendirme rahatsızlığı olmadan balıkçı yakasının zarafetini ve sıcaklığını korur. 【ESNEK】Bu termal iç çamaşır üstleri, vücudunuza sarılarak ve sizinle birlikte hareket etmek için esneyerek size esneklik sağlamak için tasarlanmıştır, hareket aralığınızdan veya rahatlığınızdan ödün vermeden sizi sıcak tutacaktır. 【ÇEŞİTLİ RENKLER】Bu termal üstler, her zevke ve tercihe uyacak şekilde 10 zarif renkte mevcuttur.Hafif (160g / m2, %90 Polyester, %10 Spandeks); Orta Ağırlık(210g/m2, %86 Polyester, %14 Spandeks).Kapatmayı çekin. 【Sıcak POLAR】bu uzun kollu termal gömlek, soğuk hava mevsiminde hantal olmadan sizi sıcak ve rahat tutmak için polyester spandeks mikro polar kumaştan yapılmıştır. 【PÜRÜZSÜZ】 Pürüzsüz polyester yüzey ve hafif kumaş, açılıp kapanmayı kolaylaştırır ve diğer giysilerin altına katmanlamayı kolaylaştırırken, fırçalanmış astar yumuşak ve dokunuşa sıcaktır, bu da hassas ciltler için mükemmeldir. 【SAHTE BOYUN】Sahte boyun, katlama ve şekillendirme rahatsızlığı olmadan balıkçı yakasının zarafetini ve sıcaklığını korur. 【ESNEK】Bu termal iç çamaşır üstleri, vücudunuza sarılarak ve sizinle birlikte hareket etmek için esneyerek size esneklik sağlamak için tasarlanmıştır, hareket aralığınızdan veya rahatlığınızdan ödün vermeden sizi sıcak tutacaktır. 【ÇEŞİTLİ RENKLER】Bu termal üstler, her zevke ve tercihe uyacak şekilde 10 zarif renkte mevcuttur.

Karakterislikler

Ayrıca beğenebilirsiniz