• Taze
Maıddos Surface Pro 9 kılıf, Surface Pro Kılıf, Çok Açılı Görüntüleme İş Kapağı Microsoft Surface Pro 9 için (2022 Sürümü)

Maıddos Surface Pro 9 kılıf, Surface Pro Kılıf, Çok Açılı Görüntüleme İş Kapağı Microsoft Surface Pro 9 için (2022 Sürümü)

Buyers rating:
₺ 1.33

Malların

♠Süper koruma : Dayanıklı PU deri dış yüzey, yumuşak mikrofiber astar ve sağlam plastik çerçeveden yapılmıştır.Kasa, parmak izlerine ve çizilmelere karşı tam ve arka koruma sağlar. ♠ Elastik Kalemlik : Yeni ve eski Yüzey Kaleminizi taşımak için uygun benzersiz kalemlik tasarımı. ♠ Tip Kapak Kayışı : Tableti kullanmayı bıraktığınızda, kayış ekranı korumak için klavyeyi sabitleyebilir. ♠ Kaymaz Köşe : Kaymayı ve çarpışmayı önlemek için silikon kaymaz ped kullanılır. ♠ Dikkat : Microsoft kalem ve klavye pakette değil, lütfen kendiniz satın alın. ♠Süper koruma : Dayanıklı PU deri dış yüzey, yumuşak mikrofiber astar ve sağlam plastik çerçeveden yapılmıştır.Kasa, parmak izlerine ve çizilmelere karşı tam ve arka koruma sağlar. ♠ Elastik Kalemlik : Yeni ve eski Yüzey Kaleminizi taşımak için uygun benzersiz kalemlik tasarımı. ♠ Tip Kapak Kayışı : Tableti kullanmayı bıraktığınızda, kayış ekranı korumak için klavyeyi sabitleyebilir. ♠ Kaymaz Köşe : Kaymayı ve çarpışmayı önlemek için silikon kaymaz ped kullanılır. ♠ Dikkat : Microsoft kalem ve klavye pakette değil, lütfen kendiniz satın alın.Yeni ve eski Yüzey Kaleminizi taşımak için uygun benzersiz kalemlik tasarımı.Tableti kullanmayı bıraktığınızda, kayış ekranı korumak için klavyeyi sabitleyebilir.Kaymayı ve çarpışmayı önlemek için silikon kaymaz ped kullanılır.Açı ayarınızı etkilemeden arka braketi koruyun.

Karakterislikler

Ayrıca beğenebilirsiniz

Nano-LA Lakers için Iconz NBA
  • Taze
Nominal:

Nano-LA Lakers için Iconz NBA

Nano NBA LA Lakers için Iconz Sport Profesyonel tarz.Tam mahkeme koruması.i Pod nano'nuz için bu basketbol tasarımlarıyla fanatik olun.En sevdiğiniz NBA takımlarının grafikleriyle

₺ 2.00