• Taze
UIOKLMJH erkek Bombacı fermuarlı ceket Erkek Polar Sıcak Palto Casual Slim Fit Dış Giyim Rüzgarlık Ceketler Erkek Giyim

UIOKLMJH erkek Bombacı fermuarlı ceket Erkek Polar Sıcak Palto Casual Slim Fit Dış Giyim Rüzgarlık Ceketler Erkek Giyim

Buyers rating:
₺ 73.78

Malların

100% Polyester.Fermuar kapatma. 【Özellikler】 Tam uzunlukta fermuarın takılması ve çıkarılması kolaydır, sorunsuz kayar ve rüzgarı dışarıda tutmaya ve sizi sıcak tutmaya yardımcı olur. 【Tasarım】 Klasik düz renk bombacı ceket, kot pantolon, rahat pantolon ile eşleşmesi kolay.Yetişkinler ve gençler için şık tasarım. 【Klasik iş giysisi】Bu sert, çok yönlü ceket, klasik bir uyum, sağlam dayanıklılık ve üstün konfora sahiptir, bu da onu en popüler iş ceketlerimizden biri yapar. 【Fırsat】Bu, açık hava etkinlikleri ve günlük gündelik giyim için ideal bir bombardıman ceketidir.Ev, için, harika, okul, ofis, eğlence, spor, koşu, koşu, kamp, yürüyüş, tırmanma, seyahat, yürüyüş, balıkçılık, ilkbahar, sonbahar, için, harika. 【Yıkama ve Bakım】 Makinede yıkama / elde yıkama, ağartmayın; Erkek günlük ceketlerimizle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçin ve size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız!.SPECİFİCATİONMaterial : Polyester Closure Türü : Zipper Item Türü : Dış giyim ve Coats Sleeve Stil : Regular Thickness : Thick Hooded : No Outerwear Türü : Jackets Detachable Bölüm : NONEType : Regular Pattern Türü : Solid Gender : MENClothing Uzunluğu : Regular Dekorasyon : Pockets Style : Casual Collar : MANDARİN COLLAR1 : Kış Erkek Polar Kalın Sıcak Coats2 : Erkek Beyzbol Coats3 : Erkek Dış Giyim Rüzgarlık Jackets4 : Sonbahar Kış Ceketler Erkekler.

Karakterislikler

Ayrıca beğenebilirsiniz

Pro Club Polar Astarlı Rüzgarlık Ceket
  • Taze
Nominal:

Pro Club Polar Astarlı Rüzgarlık Ceket

100% Polyester.Kumaş astar.Fermuar kapatma.Sadece Elde Yıkayın.Bu ceketlerin beklenenden daha küçük olduğunu lütfen unutmayın.Fermuar kolu sol tarafta bulunur.Dayanıklı, su geçir

₺ 3.33
Spor - Tek Fermuarlı Cep Anorak. JST65'İN
  • Taze
Nominal:

Spor - Tek Fermuarlı Cep Anorak. JST65'İN

Tuval, Polyester.Kumaş astar.Sadece Elde Yıkayın 600 denye polyester kanvas.Overtheomuz uzunluğu web kolları.Kanca ve halka kapatma ile iç asılı cep.Boyutlar : 12'h x 19.5'w (üstte)

₺ 57.24