• Taze
Çorba kaşığı Ev çorba kaşığı Renk Yuvarlak Kafa Kaşık Paslanmaz Çelik Uzun Sap Masa Kaşık pirinç kaşığı çorba kepçesi (Renk:

Çorba kaşığı Ev çorba kaşığı Renk Yuvarlak Kafa Kaşık Paslanmaz Çelik Uzun Sap Masa Kaşık pirinç kaşığı çorba kepçesi (Renk:

Buyers rating:
₺ 2.00

Malların

Ayna bitmiş yüzey pürüzsüz kenar pürüzlü noktalar yok rahatça tutmak için uygun ölçü kalınlığı ve ağırlığı. 304 renkli yuvarlak kafa kaşık, güzel ve güzel, basit ve lüks.Altın kaplama titanyum, sert ve dayanıklı, sağlıklı ve güvenli malzeme, böylece güvenle kullanabilirsiniz.Gurme güzellik eşyaları ile küçük ve zarif yaratıcı yuvarlak başlı kaşık, gurme gişe rekorları kıran, güzel çizgiler, ince ve ince sapınızı süsleyin.Hayat bir his gerektirir ritual.In yavaş ikindi çayı vakti, bazı tatlılar ve meyveler hazırlayın ve bir fincan kahve veya sütlü çay hazırlayın.Bu karıştırma kaşığı, iyi bir seçim olan kahve ve sütlü çayı karıştırmak için kullanılır.Ayna bitmiş yüzey pürüzsüz kenar pürüzlü noktalar yok rahatça tutmak için uygun ölçü kalınlığı ve ağırlığı. 304 renkli yuvarlak kafa kaşık, güzel ve güzel, basit ve lüks.Altın kaplama titanyum, sert ve dayanıklı, sağlıklı ve güvenli malzeme, böylece güvenle kullanabilirsiniz.Gurme güzellik eşyaları ile küçük ve zarif yaratıcı yuvarlak başlı kaşık, gurme gişe rekorları kıran, güzel çizgiler, ince ve ince sapınızı süsleyin.Hayat bir his gerektirir ritual.In yavaş ikindi çayı vakti, bazı tatlılar ve meyveler hazırlayın ve bir fincan kahve veya sütlü çay hazırlayın.Bu karıştırma kaşığı, iyi bir seçim olan kahve ve sütlü çayı karıştırmak için kullanılır.Bu kaşıklar, masanıza sorunsuz bir şekilde daha fazla şıklık ve sınıf katacak şekilde özenle tasarlanmıştır. Ev çorba kaşığı Renk yuvarlak kafa kaşık paslanmaz çelik uzun saplı masa kaşığı pirinç kaşığıürün adı : paslanmaz çelik kaşık ev colanderürün rengi : altın, açık yeşil, koyu yeşilürün malzemesi : paslanmaz çelikürün süreci : parlatma işlemi, kafa kaplama, kolu boyamafonksiyon : karıştırma kaşığı, çorba kaşığı, tatlı kaşığı, kahve kaşığıpaket : 1×ev çorba kaşığınotlar1 Lütfen satın almadan önce boyutunu ve rengini kontrol edin.2 Ürün fotoğraflarında gösterilenler dışındaki öğeleri hariç tutar.3 Farklı monitörler nedeniyle hafif renk farklılığı olabileceğini lütfen unutmayın, lütfen anlayın.4. Yukarıdaki veriler sadece referans içindir, boyut manuel olarak ölçülür, her değişken farklı olabilir, lütfen gerçek ürüne bakın, teşekkür ederim.5. Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun bulursanız, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, sorunu en kısa sürede çözeceğiz.6. Size daha iyi ürün ve hizmetler sunabilmemiz için paylaşımınız ve geri bildiriminiz memnuniyetle karşılanır.7. Mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim, mağazama girmek için tıklayın, referansınız için birçok ürün olacak.

Karakterislikler

Ayrıca beğenebilirsiniz

Rosti Küçük Kaşık-2'li Set-Melamin-Uçuk Mavi
  • Taze
Nominal:

Rosti Küçük Kaşık-2'li Set-Melamin-Uçuk Mavi

Yemek pişirmek ve genel amaçlı karıştırmak ve servis yapmak için ideal 2 ekstra güçlü melamin kaşık seti.Bireysel kaşık uzunluğu : 7.5 inç.Çizilmeye, lekeye ve kokuya dayan�

₺ 35.90