• Taze
Cadılar bayramı Ayarlanabilir evcil hayvan tasmaları Kabak Lamba Desen Festivali köpek tasmaları Ücretsiz Sevimli Çan (L)

Cadılar bayramı Ayarlanabilir evcil hayvan tasmaları Kabak Lamba Desen Festivali köpek tasmaları Ücretsiz Sevimli Çan (L)

Buyers rating:
₺ 20.66

Malların

Günlük aktivite için dayanıklı naylon malzemeden üretilmiştir.Birden fazla desen ve renkte mevcuttur.Alaşım ve dostu plastik tokalar toksik değildir.Mutfakta, oturma odasında veya parti odasında dekorasyon yapın ve doğum günü çocuğuna veya kıza ne kadar önem verdiğinizi gösterin!.Emniyetli hızlı serbest bırakma tokası ile takılması ve çıkarılması kolaydır.Çanlar çalarak gelin, her zaman nerede olduğunuzu duyarsınız. Partinize harika bir son verebilirsiniz.Yakadaki tüm desenler mükemmel bir Cadılar Bayramı partisi kutlaması içindir.Şık ve muhteşem dekorasyonun tümü yüksek kaliteli malzeme kullanır.Köpeğinizin her gün güzel bir şekilde giymesi için yeterince rahat appearance.It evinizi mükemmel bir şekilde dekore edecek space.It hayatınızı aydınlatmanıza yardımcı olabilir!.Günlük aktivite için dayanıklı naylon malzemeden üretilmiştir.Birden fazla desen ve renkte mevcuttur.Alaşım ve dostu plastik tokalar toksik değildir.Mutfakta, oturma odasında veya parti odasında dekorasyon yapın ve doğum günü çocuğuna veya kıza ne kadar önem verdiğinizi gösterin!.Emniyetli hızlı serbest bırakma tokası ile takılması ve çıkarılması kolaydır.Çanlar çalarak gelin, her zaman nerede olduğunuzu duyarsınız. Partinize harika bir son verebilirsiniz.Yakadaki tüm desenler mükemmel bir Cadılar Bayramı partisi kutlaması içindir.Şık ve muhteşem dekorasyonun tümü yüksek kaliteli malzeme kullanır.Köpeğinizin her gün güzel bir şekilde giymesi için yeterince rahat appearance.It evinizi mükemmel bir şekilde dekore edecek space.It hayatınızı aydınlatmanıza yardımcı olabilir!.Açıklama Günlük aktivite için dayanıklı naylon malzemeden yapılmıştır.Birden fazla desen ve renkte mevcuttur.Alaşım ve dostu plastik tokalar toksik değildir.Yakadaki tüm desenler mükemmel bir Cadılar Bayramı partisi kutlaması içindir.Köpeğinizin her gün güzel bir görünümle giymesi için yeterince rahat.Özellikler-Renk : gösterildiği gibi-Malzeme : Naylon - Boyut S : 2. 5 cm x 23-32 cm - Boyut L : 2. 5cm X 30 - 47cm - Günlük aktivite için dayanıklı naylon malzemeden üretilmiştir.Birden fazla desen ve renkte mevcuttur.Alaşım ve dostu plastik tokalar toksik değildir. - Yakadaki tüm desenler mükemmel bir Cadılar Bayramı partisi kutlaması içindir. - Köpeğinizin her gün güzel bir görünümle giymesi için yeterince rahat. - Güvenli hızlı serbest bırakma tokası ile takılması ve çıkarılması kolaydır.1 x Pet yaka ipuçları dahil paketmanuel ölçüm ve ışık çekimi nedeniyle, alınan renk ve boyut biraz farklı olacak ve aldığınız gerçek ürün geçerli olacaktır.

Karakterislikler

Ayrıca beğenebilirsiniz